Челсі – Порту / Vgqnj9l8jrmo5m - Менди — аспиликуэта, кристенсен, рюдигер — джеймс (силва 80), жоржиньо, ковачич, чилвелл — вернер (пулишич 65), маунт.

Челсі – Порту / Vgqnj9l8jrmo5m - Менди — аспиликуэта, кристенсен, рюдигер — джеймс (силва 80), жоржиньо, ковачич, чилвелл — вернер (пулишич 65), маунт.. Инструменты для анализа и прогнозов ставок. Домашні 0:2 тиждень тому сильно вдарили по шансах порту вийти до півфіналу ліги чемпіонів. Гості перемогли з рахунком 1:0. У вівторок, 13 квітня, челсі прийме порту на нейтральному полі рамон санчес пісхуан в севільї після перемоги з рахунком 2:0 у першому матчі чвертьфіналу ліги чемпіонів. Ліга чемпіонів 13 квітня 2021, вівторок.

Диас падает в чужой штрафной. Номінальним господарем була англійська команда. Менди — аспиликуэта, кристенсен, рюдигер — джеймс (силва 80), жоржиньо, ковачич, чилвелл — вернер (пулишич 65), маунт. Инструменты для анализа и прогнозов ставок. Гості перемогли з рахунком 1:0.

Pryamaya Translyaciya Otvetnogo Matcha Chelsi Portu V Chetvertfinale Ligi Chempionov
Pryamaya Translyaciya Otvetnogo Matcha Chelsi Portu V Chetvertfinale Ligi Chempionov from nevasport.ru
Гості перемогли з рахунком 1:0. Ліга чемпіонів 13 квітня 2021, вівторок. У вівторок, 13 квітня, челсі прийме порту на нейтральному полі рамон санчес пісхуан в севільї після перемоги з рахунком 2:0 у першому матчі чвертьфіналу ліги чемпіонів. Челсі поступився порту в другому матчі 1/4 фіналу ліги чемпіонів, який пройшов в іспанії. Менди — аспиликуэта, кристенсен, рюдигер — джеймс (силва 80), жоржиньо, ковачич, чилвелл — вернер (пулишич 65), маунт. Домашні 0:2 тиждень тому сильно вдарили по шансах порту вийти до півфіналу ліги чемпіонів. Номінальним господарем була англійська команда. Инструменты для анализа и прогнозов ставок.

Номінальним господарем була англійська команда.

Номінальним господарем була англійська команда. Инструменты для анализа и прогнозов ставок. У вівторок, 13 квітня, челсі прийме порту на нейтральному полі рамон санчес пісхуан в севільї після перемоги з рахунком 2:0 у першому матчі чвертьфіналу ліги чемпіонів. Диас падает в чужой штрафной. Гості перемогли з рахунком 1:0. Ліга чемпіонів 13 квітня 2021, вівторок. Челсі поступився порту в другому матчі 1/4 фіналу ліги чемпіонів, який пройшов в іспанії. © getty images/global images ukraine. Менди — аспиликуэта, кристенсен, рюдигер — джеймс (силва 80), жоржиньо, ковачич, чилвелл — вернер (пулишич 65), маунт. Домашні 0:2 тиждень тому сильно вдарили по шансах порту вийти до півфіналу ліги чемпіонів.

У вівторок, 13 квітня, челсі прийме порту на нейтральному полі рамон санчес пісхуан в севільї після перемоги з рахунком 2:0 у першому матчі чвертьфіналу ліги чемпіонів. Челсі поступився порту в другому матчі 1/4 фіналу ліги чемпіонів, який пройшов в іспанії. Менди — аспиликуэта, кристенсен, рюдигер — джеймс (силва 80), жоржиньо, ковачич, чилвелл — вернер (пулишич 65), маунт. Домашні 0:2 тиждень тому сильно вдарили по шансах порту вийти до півфіналу ліги чемпіонів. Ліга чемпіонів 13 квітня 2021, вівторок.

Portu Chelsi Divitisya Onlajn Translyaciya Matchu 07 04 2021
Portu Chelsi Divitisya Onlajn Translyaciya Matchu 07 04 2021 from football24.ua
Челсі поступився порту в другому матчі 1/4 фіналу ліги чемпіонів, який пройшов в іспанії. У вівторок, 13 квітня, челсі прийме порту на нейтральному полі рамон санчес пісхуан в севільї після перемоги з рахунком 2:0 у першому матчі чвертьфіналу ліги чемпіонів. Диас падает в чужой штрафной. Номінальним господарем була англійська команда. Менди — аспиликуэта, кристенсен, рюдигер — джеймс (силва 80), жоржиньо, ковачич, чилвелл — вернер (пулишич 65), маунт. Инструменты для анализа и прогнозов ставок. Гості перемогли з рахунком 1:0. Домашні 0:2 тиждень тому сильно вдарили по шансах порту вийти до півфіналу ліги чемпіонів.

Челсі поступився порту в другому матчі 1/4 фіналу ліги чемпіонів, який пройшов в іспанії.

Гості перемогли з рахунком 1:0. Менди — аспиликуэта, кристенсен, рюдигер — джеймс (силва 80), жоржиньо, ковачич, чилвелл — вернер (пулишич 65), маунт. Ліга чемпіонів 13 квітня 2021, вівторок. У вівторок, 13 квітня, челсі прийме порту на нейтральному полі рамон санчес пісхуан в севільї після перемоги з рахунком 2:0 у першому матчі чвертьфіналу ліги чемпіонів. Номінальним господарем була англійська команда. © getty images/global images ukraine. Инструменты для анализа и прогнозов ставок. Диас падает в чужой штрафной. Челсі поступився порту в другому матчі 1/4 фіналу ліги чемпіонів, який пройшов в іспанії. Домашні 0:2 тиждень тому сильно вдарили по шансах порту вийти до півфіналу ліги чемпіонів.

Диас падает в чужой штрафной. Челсі поступився порту в другому матчі 1/4 фіналу ліги чемпіонів, який пройшов в іспанії. Домашні 0:2 тиждень тому сильно вдарили по шансах порту вийти до півфіналу ліги чемпіонів. Ліга чемпіонів 13 квітня 2021, вівторок. Инструменты для анализа и прогнозов ставок.

Nusn1klylv Mem
Nusn1klylv Mem from cdn.meta.ua
© getty images/global images ukraine. Номінальним господарем була англійська команда. Челсі поступився порту в другому матчі 1/4 фіналу ліги чемпіонів, який пройшов в іспанії. Инструменты для анализа и прогнозов ставок. Диас падает в чужой штрафной. У вівторок, 13 квітня, челсі прийме порту на нейтральному полі рамон санчес пісхуан в севільї після перемоги з рахунком 2:0 у першому матчі чвертьфіналу ліги чемпіонів. Ліга чемпіонів 13 квітня 2021, вівторок. Менди — аспиликуэта, кристенсен, рюдигер — джеймс (силва 80), жоржиньо, ковачич, чилвелл — вернер (пулишич 65), маунт.

© getty images/global images ukraine.

Инструменты для анализа и прогнозов ставок. У вівторок, 13 квітня, челсі прийме порту на нейтральному полі рамон санчес пісхуан в севільї після перемоги з рахунком 2:0 у першому матчі чвертьфіналу ліги чемпіонів. Домашні 0:2 тиждень тому сильно вдарили по шансах порту вийти до півфіналу ліги чемпіонів. Ліга чемпіонів 13 квітня 2021, вівторок. Гості перемогли з рахунком 1:0. Диас падает в чужой штрафной. © getty images/global images ukraine. Менди — аспиликуэта, кристенсен, рюдигер — джеймс (силва 80), жоржиньо, ковачич, чилвелл — вернер (пулишич 65), маунт. Челсі поступився порту в другому матчі 1/4 фіналу ліги чемпіонів, який пройшов в іспанії. Номінальним господарем була англійська команда.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama