Malatyaspor Galatasaray / Yeni Malatyaspor Galatasaray Macinda Dikkat Ceken Detay Saha Zemini Son Dakika Haberler / Btcturk yeni malatyaspor mücadelesinde galatasaray'ın başında yardımcı antrenör levent şahin yer alacak.

Malatyaspor Galatasaray / Yeni Malatyaspor Galatasaray Macinda Dikkat Ceken Detay Saha Zemini Son Dakika Haberler / Btcturk yeni malatyaspor mücadelesinde galatasaray'ın başında yardımcı antrenör levent şahin yer alacak.. Dakikada bulduğu golle 3 puana ulaştı. Haftasında yeni malatyaspor sahasında galatasaray'ı konuk etti. Ligde üçer galibiyet, beraberlik ve mağlubiyeti olan evkur yeni malatyaspor ise 12 puana sahip. Malatya'da oldukça kötü bir zeminde oynanan mücadele galatasaray, 88. Yorumlar (0) / onay bekleyen (0).

Galatasaray, ziraat türkiye kupası son 16 turunda yeni malatyaspor'la deplasmanda karşı karşıya geldi. Kritik mücadele de yeni malatyaspor ile galatasaray maçı 12 ocak salı günü saat 20:45'te başlayacak olan maçı hakemi özgür yankaya yönetecek. Pozisyon 67' yeni malatyaspor baskı kurdu bu bölümde galatasaray ceza alanında. 25' galatasaray'da sakatlanan sofiane feghouli yerini emre kılınç'a bıraktı. Bu sonuçla 8 puana yükselen galatasaray, derbiye fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde gitti.

Ziraat Turkiye Kupasi Yeni Malatyaspor Galatasaray Maci Ne Zaman Saat Kacta Hangi Kanalda Ntvspor Net
Ziraat Turkiye Kupasi Yeni Malatyaspor Galatasaray Maci Ne Zaman Saat Kacta Hangi Kanalda Ntvspor Net from cdn.ntvspor.net
Haftasında btcturk yeni malatyaspor'a konuk oldu. .kupası yarı final rövanş maçında galatasaray, deplasmanda yeni malatyaspor'un konuğu oldu. Diğer galatasaray kafilesi stada ulaştı. Dakikada yeni malatyaspor, galatasaray kalesine etkili geldi. Hafta maçında yeni malatyaspor ile galatasaray karşı karşıya geldi. Ligde üçer galibiyet, beraberlik ve mağlubiyeti olan evkur yeni malatyaspor ise 12 puana sahip. Muslera, linnes, donk, marcao, saracchi (dk. 7' galatasaray üçüncü bölgede yaptığı top kayıpları nedeniyle yeni malatyaspor kalesinde etkili olamıyor.

Haftasında galatasaray, deplasmanda yeni malatyaspor'a konuk oldu.

Galatasaray, btcturk yeni malatyaspor ile süper lig'de 5. Yeni malatyaspor galatasaray maçı ile süper lig'de 5. Ligde üçer galibiyet, beraberlik ve mağlubiyeti olan evkur yeni malatyaspor ise 12 puana sahip. Yorumlar (0) / onay bekleyen (0). Galatasaray, deplasmanda malatyaspor'u yenerek liderliğini korumak istiyor. .kupası yarı final rövanş maçında galatasaray, deplasmanda yeni malatyaspor'un konuğu oldu. 7' galatasaray üçüncü bölgede yaptığı top kayıpları nedeniyle yeni malatyaspor kalesinde etkili olamıyor. İşte maçın özeti ve golleri. Bu sonuçla 8 puana yükselen galatasaray, derbiye fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde gitti. Haftasında deplasmanda oynayacağı btc turk yeni malatyaspor ile ligde 5. Dakikada yeni malatyaspor, galatasaray kalesine etkili geldi. Diğer galatasaray kafilesi stada ulaştı. Btcturk yeni malatyaspor mücadelesinde galatasaray'ın başında yardımcı antrenör levent şahin yer aldı.

Haftasında galatasaray, deplasmanda yeni malatyaspor'a konuk oldu. Yeni malatyaspor galatasaray maçı ile süper lig'de 5. Yorumlar (0) / onay bekleyen (0). Galatasaray'da taylan, ömer, oğulcan, diagne ve penaltı atışlarını gole çevirdi. Galatasaray, btcturk yeni malatyaspor ile süper lig'de 5.

Btcturk Yeni Malatyaspor Galatasaray 1 1 Mac Sonucu Ntvspor Net
Btcturk Yeni Malatyaspor Galatasaray 1 1 Mac Sonucu Ntvspor Net from cdn.ntvspor.net
Dakikada bulduğu golle 3 puana ulaştı. Haftasında btcturk yeni malatyaspor'a konuk oldu. .kupası yarı final rövanş maçında galatasaray, deplasmanda yeni malatyaspor'un konuğu oldu. Yorumlar (0) / onay bekleyen (0). Galatasaray, şampiyonlar ligi dönüşü evkur yeni malatyaspor'a konuk oluyor. Kritik mücadele de yeni malatyaspor ile galatasaray maçı 12 ocak salı günü saat 20:45'te başlayacak olan maçı hakemi özgür yankaya yönetecek. Sergen yalçın'lı yeni malatyaspor, fatih terim'li galatasaray ile karşılaştı. Yeni malatyaspor galatasaray maçı ile süper lig'de 5.

Dakikada bulduğu golle 3 puana ulaştı.

Bu sonuçla 8 puana yükselen galatasaray, derbiye fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde gitti. Sergen yalçın'lı yeni malatyaspor, fatih terim'li galatasaray ile karşılaştı. Hafta maçında yeni malatyaspor ile galatasaray karşı karşıya geldi. Pozisyon 86' jahovic frikiği kullandı. Btcturk yeni malatyaspor mücadelesinde galatasaray'ın başında yardımcı antrenör levent şahin yer aldı. Hafta sonunda fenerbahçe'nin iki puan gerisine düştü. 7' galatasaray üçüncü bölgede yaptığı top kayıpları nedeniyle yeni malatyaspor kalesinde etkili olamıyor. Yorumlar (0) / onay bekleyen (0). Babel'in pasında topla buluşan emre kılınç, abdulsamed'i geçemedi. Btc turk yeni̇ malatyaspor galatasaray a.ş. Dakikasında babel galatasaray'ın galibiyet golünü kaydetti. Malatya'da oldukça kötü bir zeminde oynanan mücadele galatasaray, 88. Galatasaray, şampiyonlar ligi dönüşü evkur yeni malatyaspor'a konuk oluyor.

Haftasında btcturk yeni malatyaspor'a konuk oldu. Dakikada yeni malatyaspor, galatasaray kalesine etkili geldi. Fenerbahçe'yi konuk edecekleri dev derbi öncesi galatasaray 5. Btcturk yeni malatyaspor mücadelesinde galatasaray'ın başında yardımcı antrenör levent şahin yer aldı. .kupası yarı final rövanş maçında galatasaray, deplasmanda yeni malatyaspor'un konuğu oldu.

Yeni Malatyaspor Galatasaray Link Malatya Gs Canli Izle Justin Tv Galatasaray Maci Twitter Linki Iptv Sifresiz Canli Izle
Yeni Malatyaspor Galatasaray Link Malatya Gs Canli Izle Justin Tv Galatasaray Maci Twitter Linki Iptv Sifresiz Canli Izle from i.superhaber.tv
Galatasaray, btcturk yeni malatyaspor ile süper lig'de 5. Btcturk yeni malatyaspor mücadelesinde galatasaray'ın başında yardımcı antrenör levent şahin yer aldı. Ligde üçer galibiyet, beraberlik ve mağlubiyeti olan evkur yeni malatyaspor ise 12 puana sahip. Bu sonuçla 8 puana yükselen galatasaray, derbiye fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde gitti. Sırada yer alan galatasaray , 9. .kupası yarı final rövanş maçında galatasaray, deplasmanda yeni malatyaspor'un konuğu oldu. İşte maçın özeti ve golleri. Bu sonuçla galatasaray puanını 8'e, btc yeni malatyaspor ise 7'ye yükseltti.

Kritik mücadele de yeni malatyaspor ile galatasaray maçı 12 ocak salı günü saat 20:45'te başlayacak olan maçı hakemi özgür yankaya yönetecek.

Spor toto süper lig'in 10. Btcturk yeni malatyaspor mücadelesinde galatasaray'ın başında yardımcı antrenör levent şahin yer alacak. Dakikada bir kez daha emre akbaba ile etkili geldi. Galatasaray'da taylan, ömer, oğulcan, diagne ve penaltı atışlarını gole çevirdi. .kupası yarı final rövanş maçında galatasaray, deplasmanda yeni malatyaspor'un konuğu oldu. Galatasaraylı oyuncuların yenilen ikinci golden sonra yaşadığı şaşkınlık suratlarından okunuyor. Dakikasında babel galatasaray'ın galibiyet golünü kaydetti. Dakikada bulduğu golle 3 puana ulaştı. Sonucu çifte şans i̇.g kim atar? Fenerbahçe'yi konuk edecekleri dev derbi öncesi galatasaray 5. Ligde üçer galibiyet, beraberlik ve mağlubiyeti olan evkur yeni malatyaspor ise 12 puana sahip. Btc turk yeni̇ malatyaspor galatasaray a.ş. Haftasında deplasmanda oynayacağı btc turk yeni malatyaspor ile ligde 5.

Sonucu çifte şans i̇g kim atar? malatyaspor. Galatasaray'da taylan, ömer, oğulcan, diagne ve penaltı atışlarını gole çevirdi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama